ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΩΜΕΣ BARF ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ!

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΩΜΕΣ BARF ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ!

Αν υπάρχει ένα πράγμα που οι περισσότεροι κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια είναι καλοί, είναι το μάρκετινγκ. Έκαναν μια αξιοσημείωτη δουλειά στην προσπάθειά τους να πείσουν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ότι κρατούν το μυστικό για το τι πρέπει να τρώνε τα σκυλιά μας.

Μας οδηγούν στο να πιστεύουμε ότι η τροφή τους αποτελεί 100% πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Αυτή όμως είναι μια παραπλανητική ιδέα, διότι δεν υπάρχει τρόπος να καθοριστεί η πλήρης και ισορροπημένη διατροφή.

Εάν δεν νιώθετε σίγουροι με το να ταΐσετε τους σκύλους σας με σπιτικές ωμές BARF τροφές, παρόλο που γνωρίζετε πως είναι πιο υγιεινές, θα σας βοηθήσω.

Αλλά πρώτα, μια μικρή ιστορία…

Μια σκληρή ιστορία

Τη δεκαετία του 1980, οι ξηρές τροφές για γάτες θεωρήθηκαν ολοκληρωμένες και ισορροπημένες. Αλλά έλειπε ένα βασικό θρεπτικό συστατικό για τις γάτες: η ταυρίνη. Κανείς δεν ήξερε τότε ότι οι γάτες δεν μπορούσαν να κατασκευάσουν τη δική τους ταυρίνη. Ως αποτέλεσμα, οι γάτες άρχισαν να πεθαίνουν από καρδιακή πάθηση που ονομάζεται καρδιομυοπάθεια. Ήταν μέχρι το 1987, όταν οι ερευνητές ανακάλυψαν την παράλειψη και άρχισαν να βάζουν ταυρίνη σε τροφές για γάτες.

Παρά αυτό το μικρό μειονέκτημα, οι κατασκευαστές ξηρών τροφών για κατοικίδια (και οι κτηνίατροι που πούλησαν αυτό το φαγητό στις κλινικές τους) συνέχισαν να χειρίζονται τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με πιο έξυπνο μάρκετινγκ λέγοντας ότι η τροφή για κατοικίδια είχε όλες τις απαντήσεις και ότι η σίτιση σπιτικών τροφών σε σκύλους ήταν ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος δρόμος.

Και πολλοί από εμάς τους πίστεψαν. Και ελπίζαμε να έχουν μάθει το μάθημα.

20 χρόνια αφότου πέθαναν αυτές οι γάτες λόγω ελλείψεων στις ξηρές τροφές τους, τα κατοικίδια ζώα τραυματίστηκαν ξανά από τροφή. Αλλά αυτή τη φορά χάρη σε μια προσθήκη στο φαγητό, και ήταν σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Αυτή τη φορά ήταν η μελαμίνη, μια βιομηχανική χημική ουσία που ένας Κινέζος κατασκευαστής έβαλε στη γλουτένη σίτου που εξήγαγε και προμείγματα προοριζόμενα για ξηρές τροφές για κατοικίδια στη Βόρεια Αμερική. Περίπου 1 στα 6 κατοικίδια πέθαναν μετά την κατανάλωση αυτών των μολυσμένων τροφών για κατοικίδια. Δεκάδες ξηρές τροφές ανακλήθηκαν το 2007, αφού σκότωσαν 1.950 γάτες και 2.200 σκύλους.

Αλλά φυσικά, αυτοί οι κατασκευαστές ξηρών τροφών ανέκαμψαν. Στην πραγματικότητα, το 2012, η ​​Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση (AVMA) αποθάρρυνε επισήμως τη σίτιση ωμών κρεάτων σε γάτες και σκύλους λόγω του αντιληπτού κινδύνου ασθένειας από παθογόνα βακτήρια και παράσιτα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή που το AVMA ήταν απασχολημένο με την προστασία των σκύλων μας από τους κινδύνους των ωμών BARF τροφών, τα σκυλιά άρχισαν να πεθαίνουν και πάλι από ξηρές τροφές.

Αυτή τη φορά, το κοτόπουλο που εισήχθη από την Κίνα σκότωσε σχεδόν 400 σκυλιά και πάνω από 2.200 άλλα υπέστησαν εξουθενωτική ασθένεια.

Στη συνέχεια, ακόμη και το 2019, αντιμετωπίζουμε και πάλι ανακλήσεις και σκύλους που πεθαίνουν αφού αρκετοί κατασκευαστές ξηρών τροφών για κατοικίδια δεν κατάφεραν να ελέγξουν τα επίπεδα της βιταμίνης D στις κροκέτες τους…

Η εναντίωση στις ωμές BARF τροφές για σκύλους

Εάν μπείτε σε έναν συμβατικό κτηνίατρο σήμερα και λέτε ότι θέλετε να ταΐσετε ωμά τον σκύλο σας με σπιτικές ή έτοιμες ωμές BARF τροφές, πιθανότατα θα ακούσετε τα πάντα για τους κινδύνους των ωμών τροφών. Ταυτόχρονα, θα ακούσετε για τα οφέλη της κτηνιατρικής συνταγής των ξηρών τροφών. Το φαγητό που κάθεται στα ράφια αυτής της κλινικής. Τρόφιμα που, παρεμπιπτόντως, έχουν ανακληθεί λόγω επιβλαβών συστατικών.

Ας ελπίσουμε ότι, καθώς σκέφτεστε την οργή τους για τους κινδύνους της ωμής BARF τροφής, θα σκεφτείτε όλα τα περιστατικά μολυσμένων ξηρών τροφών που έχουν σκοτώσει πολλά κατοικίδια.

Ας συγκρίνουμε τώρα με τον αριθμό των γατών και των σκύλων που σκοτώθηκαν από ωμές BARF τροφές.

Κάποιος ενδιαφέρεται να μαντέψει τον αριθμό; Επειδή φαίνεται ότι κανείς δεν ξέρει.

Οι κτηνίατροι και οι επιστήμονες τους μπορούν να προειδοποιήσουν για τα επικίνδυνα παθογόνα στις ωμές BARF τροφές. Θα σας πουν για την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ή τον κίνδυνο κατάποσης των οστών. Αλλά τι μετράει το σώμα;

Δεδομένου του αντι-ακατέργαστου κλίματος στην κτηνιατρική κοινότητα, σίγουρα κάποιος παρακολουθεί όλα τα κατοικίδια ζώα που σκοτώθηκαν από ωμές δίαιτες; Ή μήπως, ίσως, ίσως, οι ωμές BARF τροφές δεν είναι εξίσου επικίνδυνες.

Τώρα, μερικοί άνθρωποι λένε ότι οι εμπορικές ξηρές τροφές για κατοικίδια έχουν πολλές επιστήμες και έρευνες πίσω τους και οι ωμές BARF τροφές δεν έχουν. Και θα είχαν δίκιο. Όμως, οι υποστηρικτές της ωμής BARF διατροφής δεν δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτά επειδή βλέπουν με τα μάτια τους πόσο πιο υγιή και ανθεκτικά στις ασθένειες είναι τα σκυλιά τους. Μερικές φορές πιστεύεις κάτι ευκολότερα όταν το βλέπεις με τα μάτια σου.

Για όσους από εσάς θέλετε την επιστήμη παρά τις ωμές BARF τροφές, αναρωτηθείτε αυτό: προτιμάτε να βγείτε από ένα αεροπλάνο με αλεξίπτωτο ή χωρίς;

Είμαι σίγουρος ότι θα επιλέγατε το αλεξίπτωτο, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει ότι τα αλεξίπτωτα λειτουργούν.

Αλλά μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι λειτουργούν πράγματι.

Οι υποστηρικτές της ωμής BARF διατροφής εφαρμόζουν την ίδια λογική.

Βλέπουν ότι τα σκυλιά των φίλων τους που έχουν μεγαλώσει τρώγοντας ξηρές τροφές υποφέρουν από διαβήτη, φούσκωμα, γαστρεντερικά προβλήματα, παράσιτα και σάπια δόντια. Και δεν βλέπουν τα ίδια προβλήματα στα δικά τους σκυλιά!

Η κοινή λογική τους έλεγε ότι το φαγητό τους λειτουργεί και όχι τόσο επικίνδυνο σε σύγκριση με την εναλλακτική.

Είναι σαφές ότι είναι καιρός για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να ζητήσουν απλή κοινή λογική και απλή παρατήρηση όταν πρόκειται για την επιλογή μιας διατροφής για τα σκυλιά.

Εάν είστε έτοιμοι να απομακρυνθείτε από τις εξαιρετικά επεξεργασμένες ξηρές τροφές τώρα και να επιλέξετε τις αληθινές BARF τροφές διαβάστε παρακάτω.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας!

Αποφασίσατε λοιπόν ότι εσείς και όχι μια εταιρεία παραγωγής τροφών θα είστε ο υπεύθυνος να επιλέξετε τι θα φάει ο σκύλος σας.

Καλώς ήλθατε τότε στον κόσμο μας!

Είναι ωραία εδώ στην πλευρά της κοινής λογικής του φράχτη και ενώ δεν έχουμε μπισκότα, είμαστε μία φιλική παρέα και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Αρχικά, οι ωμές BARF τροφές δεν είναι τόσο περίπλοκες όσο οι κτηνίατροι και οι κατασκευαστές ξηρών τροφών για κατοικίδια θα ήθελαν να πιστέψετε. Αυτό είναι ένα τέχνασμα μάρκετινγκ. Όσο πιο γρήγορα απαλλαγείτε από την ιδέα ότι η διατροφή του σκύλου σας απαιτεί διδακτορικό στη διατροφή, τόσο πιο ξεκάθαρα θα μπορείτε να σκεφτείτε.

Εδώ είναι οι βασικοί και απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να ταΐσετε το σκυλί σας με σπιτικές ωμές BARF τροφές.

Η αναλογία ασβεστίου και φωσφόρου πρέπει να είναι περίπου 1: 1

Ναι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «περίπου» εδώ στον κόσμο της ωμής BARF διατροφής και δεν θα βλάψει το σκυλί σας. Και το ασβέστιο και ο φώσφορος δεν είναι φανταχτερά λόγια για φόβο.

Τα κρέατα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο και τα οστά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. Για να εξισορροπηθούν αυτά τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία, περίπου τα μισά έως τα 2/3 της διατροφής του σκύλου σας πρέπει να είναι κρέας και όργανα και περίπου το μισό έως το 1/3 πρέπει να είναι οστά με κρέας. Αυτό περιλαμβάνει:

 • λαιμούς αρνιού
 • πλάτες κοτόπουλου
 • πλευρά μοσχαριού
 • χοιρινές ουρές
 • λαιμούς γαλοπούλας

Μπορείτε επίσης να ταΐσετε με ολόκληρα ψάρια, ωμά αυγά με το κέλυφος και πράσινο πατσά. Όλα αυτά τα superfoods έχουν τη σωστή αναλογία ασβεστίου προς φώσφορο.

Μην ξεγελαστείτε να πιστεύετε ότι μια δίαιτα με βάση το κρέας και τα οστά δεν έχει ούτε βιταμίνες ή μέταλλα.

Τα κρέατα περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα (τα βασικά δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών) που χρειάζεται ο σκύλος σας. Και το κάνουν σε μια αναλογία που είναι ιδανική για πλήρη χρήση τους. Το κρέας περιέχει επίσης 12 από τις 13 απαραίτητες βιταμίνες σε μεγάλες ποσότητες.

Το κρέας οργάνων πρέπει να είναι περίπου το 15%  

Είναι σημαντικό να προσφέρετε στο σκυλί σας όλα τα μέρη ενός ζώου, όχι μόνο το κρέας και τα οστά. Τα όργανα, επίσης γνωστά ως εντόσθια, είναι τα πιο πυκνά θρεπτικά μέρη του ζώου.

Σε σύγκριση με τακτικά κομμάτια μυϊκού κρέατος, τα κρέατα οργάνων είναι πιο πυκνά με σχεδόν κάθε θρεπτικό συστατικό, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων δόσεων βιταμινών Β όπως Β1, Β2, Β6, φολικού οξέος και βιταμίνης Β12.

Τα κρέατα οργάνων είναι επίσης φορτωμένα με ιχνοστοιχεία όπως ο φώσφορος, ο σίδηρος, ο χαλκός, το μαγνήσιο και το ιώδιο και παρέχουν τις σημαντικές λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D, E και K. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα ζώα που μεγαλώνουν έξω στο γρασίδι περιέχουν ακόμη υψηλότερα επίπεδα αυτών των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών από τους ομολόγους τους που τρέφονται με σιτηρά.

Το συκώτι είναι γνωστό ότι είναι μια από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές φυσικής βιταμίνης Α οποιουδήποτε τροφίμου.

Η βιταμίνη Α βοηθά στην πέψη, διατηρεί τα αναπαραγωγικά όργανα υγιή και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Το συκώτι περιέχει επίσης μία από τις καλύτερες, πιο χρήσιμες πηγές σιδήρου. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για πολλές λειτουργίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού αιμοσφαιρίνης, της ανάπτυξης και της λειτουργίας του εγκεφάλου, της ρύθμισης της θερμοκρασίας του σώματος, της μυϊκής δραστηριότητας και του μεταβολισμού της κατεχολαμίνης, για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Η έλλειψη σιδήρου θα έχει άμεση επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα καθώς μειώνει τον αριθμό των Τ-κυττάρων και την παραγωγή αντισωμάτων.

Αλλά μην ταΐζετε μόνο συκώτι. Άλλα όργανα που πρέπει να ληφθούν υπόψη περιλαμβάνουν νεφρά, πνευμόνια, πάγκρεας και πιο άγριες επιλογές όπως τα μάτια και τον εγκέφαλο. Η γλώσσα και η καρδιά θεωρούνται κρέας μυών, όχι κρέας οργάνων, οπότε ρίξτε τα στην καθημερινή σας εναλλαγή.

Τα υποπροϊόντα είναι πολύ χρήσιμα!

Μη διστάσετε να ταΐσετε άλλα παράξενα και υπέροχα πράγματα, όπως πόδια κοτόπουλου, τραχείες, ουρές, όρχεις και μόριο μοσχαριού.

Η τραχεία του βοείου κρέατος, τα αυτιά των χοίρων, τα πόδια κοτόπουλου και γαλοπούλας είναι φορτωμένα με φυσική χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη, οι οποίες βοηθούν στην οικοδόμηση υγιών αρθρώσεων.

Ποτέ μην ταΐζετε μαγειρεμένα κόκαλα!

Τα ωμά οστά είναι αρκετά μαλακά για ασφαλή και εύκολη πέψη. Το μαγείρεμα των οστών τα καθιστά αιχμηρά και επικίνδυνα. Για βέλτιστη ασφάλεια, οι χρόνοι γεύματος πρέπει επίσης να παρακολουθούνται.

Ισορροπία με την πάροδο του χρόνου

Δεν χρειάζεται να είσαι σκλάβος κατά το τάισμα με ωμές BARF τροφές. Δεν χρειάζεται να αναμειγνύετε όλα τα παραπάνω στις ακριβείς αναλογίες και να τα κόβετε σε λίγα πλήρη και ισορροπημένα μπιφτέκια, έτσι ώστε το σκυλί σας να έχει κάθε θρεπτικό συστατικό, κάθε μέρα.

Στην ουσία, αυτό που θέλετε να κάνετε είναι μια μικρή τεχνική που ονομάζεται «frankenprey».

Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας ή λίγων ημερών, θέλετε να συγκεντρώσετε ένα πλήρες ζώο, για να βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας έχει τις σωστές αναλογίες.

Σκεφτείτε τι είναι ένα κοτόπουλο ή κατσίκι, μέσα και έξω, και προσπαθήστε να το συγκεντρώσετε στα γεύματα του σκύλου σας για αρκετές ημέρες, διατηρώντας τις ίδιες περίπου αναλογίες κρέατος με κόκαλα και κρέας με κρέας οργάνων.

Τώρα αυτό είναι πραγματικά ισορροπημένη και πλήρης διατροφή για τους σαρκοφάγους φίλους μας!

Βάλετε στην άκρη τις σέσουλες και τις μεζούρες!

Είστε νευρικός επειδή δεν υπάρχουν οδηγίες ετικέτας που να σας δείχνουν πόσα φλιτζάνια χρειάζεστε για να ταΐσετε το σκυλί σας;

Ξεκινήστε τροφοδοτώντας τον ημερησίως με περίπου 2% του σωματικού βάρους του (εάν είναι κουτάβι, τροφοδοτήστε το 2,5% του αναμενόμενου βάρους του ενήλικα).

Τώρα θα λειτουργήσετε την κοινή λογική και τις καλές σας δεξιότητες παρατήρησης.

Εάν αρχίσει να φαίνεται παχουλός, ταΐστε λιγότερο. Εάν αρχίσει να φαίνεται λεπτός, ταΐστε περισσότερο. Δεν είναι πραγματικά επιστημονικό, αλλά λειτουργεί αποτελεσματικά!

Μάθετε την προέλευση των κρεάτων!

Εδώ είναι μια τελευταία σημαντική σημείωση και αυτό καθιστά την ωμή BARF διατροφή πολύ ελκυστική για πολλούς ανθρώπους: γνωρίζουμε από πού προέρχεται η τροφή για σκύλους.

Όποτε είναι δυνατόν, προσπαθήστε να πάρετε το κρέας του σκύλου σας από τοπικούς παραγωγούς αντί από το σούπερ μάρκετ. Δοκιμάστε τις αγορές των αγροτών, τα τοπικά κρεοπωλεία, τους αγρότες και τους συνεταιρισμούς. Όσο πιο κοντά πλησιάζετε τους παραγωγούς κρέατος, τόσο περισσότερο θα γνωρίζετε για το πώς αντιμετωπίστηκαν αυτά τα ζώα. Αυτό ισχύει τόσο για τη θεραπεία του κρέατος όσο και για την ηθική και τη βιωσιμότητα πίσω από τη θεραπεία των ίδιων των ζώων.

Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, προσπαθήστε να βρείτε κρέατα βιολογικά, χορτοφαγικά και αυτά που έχουν ζήσει σε βοσκότοπους. Το κρέας τους θα περιέχει λιγότερες τοξίνες και θα είναι πιο θρεπτικό. Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε βιολογικά, προσπαθήστε να βρείτε ζώα που τρέφονται με χόρτο.

Εάν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, τότε θα είστε ακόμα καλύτεροι από το να ταΐζετε τις περισσότερες κροκέτες, οπότε απλώς βρείτε την καλύτερη ποιότητα κρέατος που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και παρακολουθήστε τις προσφορές σε κρέατα βιολογικά και από χορτοφαγικά ζώα (μακριά δηλαδή από σιτηρά).

Μην παραλείπετε να καταψύξετε για 2-3 εβδομάδες οποιοδήποτε ωμό κρέας αποκτήσετε, πριν το ταΐσετε ωμό στον σκύλο σας, ώστε να απαλλαγείτε από τυχών παράσιτα και βακτήρια που ενδεχομένως υπάρξουν. Σε περίπτωση που θελήσετε να τα μαγειρέψετε ελαφρώς δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτή την διαδικασία.

Πλύνετε τα χέρια σας

Όλο αυτό το σούσουρο για το ότι τα ωμά τρόφιμα είναι επικίνδυνα απευθύνονται κυρίως σε εσάς και εμένα, όχι απαραίτητα στα σκυλιά μας.

Εδώ είναι μια λύση κοινής λογικής που θα μειώσει τον κίνδυνο παθογόνων που προκαλούν κρέας να προκαλέσουν καταστροφή στο σπίτι σας: πλύνετε τα χέρια και τις επιφάνειές σας μετά τη σίτιση του σκύλου σας.

Οι άνθρωποι έχουν διαχειριστεί με επιτυχία ωμά κρέατα στα σπίτια τους για εκατοντάδες χρόνια και δεν πρόκειται να σταματήσουμε ξαφνικά να ασκούμε βασική υγιεινή, επειδή τα σκυλιά μας τρώνε ωμές BARF τροφές. Αρκετά ειπώθηκαν για αυτό!

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στην ωμή BARF διατροφή. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, υπάρχουν πολλοί καλοί ολιστικοί κτηνίατροι και βιβλία που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τα αληθινά και εξαιρετικά θρεπτικά γεύματα του σκύλου σας με ποιοτικές και σπιτικές BARF τροφές.

Πάρτε τον έλεγχο!

Σας προσκαλέσαμε στο σπίτι μας, μακριά από τη φασαρία του μάρκετινγκ και της επιστήμης, και εμείς οι υποστηρικτές της ωμής BARF διατροφής ελπίζουμε για χάρη του σκύλου σας ότι θα μείνετε και άλλο μαζί μας.

Όπως μπορείτε να δείτε, πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο και υπάρχουν μόνο μερικές βασικές οδηγίες που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε.

Εάν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να αφήσετε την άνεση των ξηρών τροφών, δεν χρειάζεται.

Υπάρχουν αρκετές πιστοποιημένες εταιρείες που παρασκευάζουν ωμές BARF τροφές σε μεγάλη ή μικρή κλίμακα για το κατοικίδιο ζώο σας. Πολλά από αυτά ξεκίνησαν όχι από μεγάλες εταιρείες, αλλά από ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων σαν εμάς που ήθελαν τα καλύτερα για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς τους.

Στο τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να ταΐσετε μόνοι σας το σκυλί σας και να έχετε έτσι τον απόλυτο έλεγχο εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα συστατικών ή να επιτρέψετε σε άλλους να το κάνουν για εσάς. Εάν αφήσετε τους άλλους να επιλέξουν τι είναι καλύτερο για το σκυλί σας, δεν χρειάζεται να ψηφίσετε για το πιο σημαντικό: διατροφή ή κέρδος.

Εάν ταΐζετε τον σκύλο σας μόνοι σας, τα γεύματά του μπορεί να μην είναι αυτά που οι επιστήμονες θα τον είχαν να πρέπει να φάει… Αλλά ο σκύλος σας δεν είναι εργαστηριακός αρουραίος, είναι σκύλος και μετράει περισσότερο από αποστειρωμένους αριθμούς και υπολογισμούς.

Μείνετε μαζί μας και εγγυώμαι ότι θα υπάρξει μια στιγμή στο εγγύς μέλλον σας όταν ξέρεις εγγενώς, βαθιά μέσα, ότι έχουν δίκιο όσοι επιλέγουν τις αληθινές και εξαιρετικά θρεπτικές ωμές BARF τροφές.

Αυτή η στιγμή θα είναι σε ένα υπέροχο ηλιόλουστο απόγευμα καθώς βλέπεις τον σκύλο σου με το λαμπερό παλτό του και οι καλά συντονισμένοι μύες σχίζονται σε ένα υπέροχο σαρκώδες οστό. Και θα χαίρεστε και οι δύο για την απλότητα ενός σκύλου που απολαμβάνει αυτό που η φύση ήθελε εξαρχής να κάνει!

Πηγή: www.dogsnaturallymagazine.com

close

Εγγραφείτε στο newsletter & κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι!

Ζητήστε δωρεάν διατροφική καθοδήγηση στο [email protected]!

Share this post


0
  0
  Καλάθι αγορών
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα