ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΩΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ!

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΩΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ!

Η σημαντική βελτίωση της πεπτικής υγείας της Tori από την μακρινή Αυστραλία χάρη στην φυσική ωμή διατροφή αποτυπωμένη σε εργαστηριακές αναλύσεις!🦠

Η Tori έκανε 2 μικροβιακές αναλύσεις του εντέρου μέσω του AnimalBiome, το πρώτο δείγμα που ελήφθη στο σπίτι της την πρώτη ημέρα και το δεύτερο δείγμα λήφθηκε 8 εβδομάδες αργότερα. Μια άλλη ανάλυση σχεδιάζεται για την παρακολούθηση της προόδου μετά από ένα χρόνο περίπου. Λόγω της δύσκολης έναρξης της ζωής της Tori σε κέντρα φιλοξενίας όπου τρεφόταν με επεξεργασμένες ξηρές τροφές από πολύ νεαρή ηλικία, τα πρώτα μικροβιακά αποτελέσματα ήταν κάτω από το ελάχιστο όριο, δείχνοντας μειωμένη πεπτική υγεία.

Είναι καταπληκτικό να βλέπεις την τεράστια διαφορά που έχει κάνει μια διαδεδομένη, ωμή, φυσική διατροφή σε μόλις 8 εβδομάδες και η οποία αποδεικνύεται με εργαστηριακά αποτελέσματα που είναι τα παρακάτω: 🥩🥦🍖🌿🍗🥚🥒

🔬1η Ανάλυση μικροβίων:

Δείγμα που λήφθηκε την ημέρα που έφτασε η Tori.

Ηλικία 9 εβδομάδων. Σωματικό βάρος 6 κιλά.

🧫Πλήθος: 38 – Στον μέσο όρο.

🧫Ομαλότητα: 0,45 Κάτω από μέση.

🦠Συνολική ποικιλομορφία: 1,62 – Κάτω από το μέσο όρο.

🔬2η Ανάλυση μικροβίων:

Δείγμα που λήφθηκε 8 εβδομάδες μετά την πρώτη.

Ηλικία 17 εβδομάδων. Σωματικό βάρος 13 κιλά.

🧫Πλήθος: 84 Πάνω από το μέσο όρο.

🧫Ομαλότητα: 0,64 Μέσος όρος.

🦠Συνολική ποικιλομορφία: 2,82 – πάνω από το μέσο όρο.

______

🔎Βλέποντας μέσα στο μικροβίωμα της Tori: Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα 🔎

(🐶HDA (Healthy Dog Average) = ο υγιής μέσος όρος σκύλου)

🦠Fusobacterium: ήταν 56,5 – τώρα 23,8 – HDA 19,2.

“Τα βακτηρίδια που ανήκουν σε αυτό το γένος σας βοηθούν να χωνέψετε τις ζωικές πρωτεΐνες.” Η προσθήκη περισσότερων φυτικών ινών βοηθά στην προσαρμογή των πλεονασμάτων.

🦠Bacteroides: ήταν 3,2 – τώρα 12,0 – HDA 11,5.

“… το γένος Bacteroides βοηθά στην αποτροπή αποικισμού βλαβερών βακτηρίων στο έντερο. Τα κατοικίδια με περισσότερα από αυτά τα βακτήρια έχουν υγιέστερο σωματικό βάρος. “Τα προβιοτικά τρόφιμα βοηθούν στην αύξησή τους.

🦠Alloprevotella: ήταν 0,0 – τώρα 17,9 (σηματοδοτημένος ως υψηλός)  – HDA 3.2.

Αυτό το γένος βοηθά στην πέψη πρωτεϊνών, “παράγουν ειδικές ενώσεις που καταπολεμούν τη φλεγμονή στο πεπτικό σύστημα και σε όλο το σώμα. Τα κατοικίδια ζώα που τρέφονται με φυσικές τροφές έχουν υψηλότερα επίπεδα Alloprevotella.”

🦠Megamonas: ήταν 0,0 – τώρα 0,0 – HDA 10,3. Αυτό το γένος βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού. “Τα βακτήρια του Megamonas μπαίνουν σε υψηλή ταχύτητα αν το κατοικίδιο ζώο σας σταματήσει να τρώει ή δεν είναι σε θέση να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά από το φαγητό τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα βακτήρια Megamonas βοηθούν στη διατήρηση της ενέργειας, ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να μην χάσει βάρος “.

🦠Blautia: ήταν 8,3 – τώρα 2,5 – HDA 5,5.

Αυτό το γένος “παράγει αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που βοηθούν στην προστασία της πεπτικής οδού από το να καταστραφεί λόγω χρόνιας φλεγμονής”.

🦠Pepptoclostridium: ήταν 13,5 (σηματοδοτημένος ως υψηλός) – τώρα 2,4 – HDA 3,9.

“Τα βακτηρίδια που ανήκουν στο γένος Peptoclostridium βοηθούν στην προστασία του κατοικίδιου ζώου σας από πολλά παθογόνα του εντέρου”, συμπεριλαμβανομένου του E-coli. “Τα κατοικίδια με υγιή επίπεδα τείνουν να έχουν υγιέστερο ανοσοποιητικό και πεπτικό σύστημα.”

🦠Collinsella: ήταν 5.8 – τώρα 2.5 – HDA 3.2. Αυτό το γένος βοηθάει … … να αποτοξινώνει τα δηλητήρια και να προστατεύει το έντερο από παθογόνους παράγοντες. Ενώ το Collinsella είναι χρήσιμο σε μέτριες ποσότητες, τα αυξημένα επίπεδα Collinsella έχουν συσχετιστεί με διάρροια και IBD (φλεγμονώδης νόσο εντέρου). Η αύξηση της κατανάλωσης φυτικών ινών μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση των επιπέδων collinsella. “

🦠Sutterlla: ήταν 5.7 – τώρα 0.5 – HDA 3.2. “… το γένος Sutterella βοηθάει να κρατήσει το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργό, εξουδετερώνοντας άλλα είδη βακτηρίων που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Μέτρια επίπεδα διατηρούν το κατοικίδιο σας ασφαλή από ασθένεια.” “Τα υψηλότερα επίπεδα σχετίζονται με πεπτικά προβλήματα”.

🦠 (Ruminococcus) Ομάδα Gnavus: ήταν 1,1 – τώρα 0,0 – HDA 2,5.

Τα βακτηρίδια που ανήκουν σε αυτό το γένος έχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και επίσης βοηθούν στην καταστροφή των παθογόνων που έχουν εισέλθει στην πεπτική οδό.”Η προσθήκη πηγών φυτικών ινών αυξάνει τα επίπεδα.

🦠Faecalibacterium: ήταν 0,3 – τώρα 0,3 – HDA 2,0.

Αυτό το γένος είναι “πιο άφθονο σε ενεργά ζώα με υγιές βάρος. Αυτά τα βακτήρια βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση της φλεγμονής στο σώμα. Τα ζώα με IBD και άλλες χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις τείνουν να έχουν χαμηλά επίπεδα Faecalibacterium.

🦠Clostridium: ήταν 0,4 – τώρα 0,1 – HDA 1,6. Αυτό το γένος συνδέεται με δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, χαμηλή σε υδατάνθρακες “Τείνουν επίσης να είναι πιο άφθονα σε κατοικίδια ζώα που βρίσκονται σε φυσικές δίαιτες.”

🦠Lachnospiracae: ήταν 1,5 – τώρα 2,0 – HDA 1,3. Αυτή η οικογένεια βοηθάει στην καταστροφή παθογόνων που έχουν εισέλθει στην πεπτική οδό.

🦠Escherichia Shigella: ήταν 0,0 – τώρα 0,0 – HDA 0,9.

“Τα βακτηρίδια που ανήκουν στο γένος Escherichia είναι συνήθως παρόντα σε χαμηλά επίπεδα σε πολλά υγιή κατοικίδια ζώα. Ωστόσο, τα υπερβολικά επίπεδα συγκεκριμένων στελεχών έχουν συνδεθεί με χρόνια διάρροια και άλλα θέματα υγείας.”

🦠Lachnoclostridium: ήταν 0,4 – τώρα 0,5 – HDA 0,8.

Αυτό το γένος “έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και επίσης βοηθάει στην καταστροφή των παθογόνων που έχουν εισέλθει στην πεπτική οδό.” Οι φυτικές ίνες βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων.

———————-

🤯 Δεν είναι απίστευτο αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας; Και υπάρχουν περισσότερα! Δεν μπορούμε όμως να τα συμπεριλάβουμε όλα σε μία μόνο δημοσίευση, αλλά οι εκθέσεις είναι εξαιρετικά λεπτομερείς και ολοκληρωμένες!

Δοκιμαστικά κιτ 🔬AnimalBiome για να εξεταστεί το μικροβίωμα του εντέρου του σκύλου όπως αυτό κοστίζει $75 δολάρια. 💊Έχουν επίσης διαθέσιμο το δικό τους συμπλήρωμα αποκατάστασης μικροβιώματος που δεν δοκίμασε ο συγκεκριμένος σκύλος.

🦠Όλα τα εισαγωγικά και τα στιγμιότυπα οθόνης ανήκουν στο AnimalBiome.

Πηγή: https://www.facebook.com/canineascension/

close

Εγγραφείτε στο newsletter & κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι!

Ζητήστε δωρεάν διατροφική καθοδήγηση στο [email protected]!

Share this post


0
    0
    Καλάθι αγορών
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα