PRINS PET FOODS ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ

PRINS PET FOODS ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ ΓΑΤΑΣ DOGGER.GR

PRINS PET FOODS ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ

PRINS PET FOODS NL

Ηγέτης στην ευημερία των κατοικίδιων ζώων

Η Prins Pet Foods είναι μια ισχυρή και γνωστή μάρκα στην Ολλανδία. Αυτή η περήφανη οικογενειακή εταιρεία με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας εστιάζει ακατάπαυστα στην ποιότητα και τη γνώση και έχει πάθος για τα κατοικίδια. Η αποστολή της εταιρείας είναι να βελτιώσει την ευημερία των ζώων και ειδικότητά της είναι η ανάπτυξη προσαρμοσμένης, υψηλής ποιότητας, 100% φυσικής τροφής για γάτες και σκύλους.

Δυνατή επωνυμία

Η Prins Pet Foods είναι οικογενειακή επιχείρηση. Για πάνω από πενήντα χρόνια, τρεις γενιές της οικογένειας Verkade έχουν βάλει την καρδιά και την ψυχή τους στις ζωοτροφές. Η Prins Pet Foods είναι σαν οικόγενεια για όλους τους εργαζόμενους της. Εργαζόμενοι από τρεις εγκαταστάσεις στο Accustraat στο Veenendaal, εμείς – μέσω της κατασκευής και της εκπαίδευσης, με κίνητρο και ενθουσιασμό που βασίζεται στην εμπειρία – χτίζουμε μια ισχυρή και ταχέως αναπτυσσόμενη επωνυμία, η οποία προσελκύει επίσης διεθνή προσοχή.

PRINS PETFOODS
PRINS PETFOODS

Ποιότητα

Το μυστικό μας; Η κουλτούρα της Prins Pet Foods, όπου όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο: η ποιότητα προηγείται. Η ποιότητα που ξεπερνά τις ετικέτες και είμαστε πρόθυμοι να ξεπεράσουμε, επειδή δεν είμαστε εύκολα ικανοποιημένοι. Ίσως μπορούμε να αλλάξουμε κάτι ή να βελτιώσουμε. Οι πελάτες είναι επικριτικοί και έτσι πρέπει να είναι. Εκτιμούμε τους επιμελείς και αφοσιωμένους ανθρώπους. Θέλουμε να δώσουμε στους καταναλωτές μας την ειλικρινή μας προσοχή δημιουργώντας εξαιρετικά προϊόντα για υγιή κατοικίδια και ειδικά μέσω καλών, επαγγελματικών συμβουλών.

Ευελιξία

Στην Prins Pet Foods, δεν αποφεύγουμε την καινοτομία και την αλλαγή. Προτιμούμε να κοιτάμε πέρα από τα όρια, το οποίο είναι εφικτό λόγω της ευελιξίας μας και των μικρών ομάδων. Οι σύμβουλοι διατροφής, οι θεραπευτές συμπεριφοράς και οι εκπαιδευτικοί συνεργάζονται άψογα προκειμένου να δώσουν την καλύτερη δυνατή συμβουλή και καθοδήγηση. Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και να συμβουλευτούμε έμπειρους ειδικούς από όλο τον κόσμο για να το πράξουμε.

Μοναδικότητα

Στην Prins Pet Foods ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι. Δεν επιτρέπουμε στις περιστάσεις να επηρεάσουν τη δουλειά μας, απεναντίας πάντοτε βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Φυσικά και ανταποκρινόμαστε στις τάσεις, ή στους συναδέλφους μας που βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, όμως πάντα βασιζόμαστε στο δικό μας όραμα και εξειδίκευση, και ποτέ με συνηθισμένο τρόπο. Προτιμούμε να χειριστούμε τα πάντα με το δικό μας μοναδικό τρόπο. Να μην ξεχνάμε ποτέ την ευημερία των ανθρώπων και των ζώων.

ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!

Εξαιρετικά θρεπτικές και εύπεπτες τροφές με 100% φυσικά συστατικά και κορυφαία αφομοίωση!
[bt_bb_single_product product_id=”10478″ product_title=”” product_price=”” product_image=”” color_scheme=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” animation=”no_animation” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_single_product]
[bt_bb_single_product product_id=”10466″ product_title=”” product_price=”” product_image=”” color_scheme=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” animation=”no_animation” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_single_product]
[bt_bb_single_product product_id=”10501″ product_title=”” product_price=”” product_image=”” color_scheme=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” animation=”no_animation” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_single_product]
[bt_bb_single_product product_id=”10205″ product_title=”” product_price=”” product_image=”” color_scheme=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” animation=”no_animation” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_single_product]
[bt_bb_single_product product_id=”10450″ product_title=”” product_price=”” product_image=”” color_scheme=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” animation=”no_animation” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_single_product]

Προσωπικό

Τα κατοικίδια και οι ιδιοκτήτες τους πάντα προηγούνται στην Prins Pet Foods. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και να συνομιλήσουμε με τον πελάτη. Όχι από την προοπτική του προϊόντος, αλλά από την ευημερία του ζώου. Ο ‘παππούς’ Verkade ξεκίνησε να το κάνει αυτό πίσω στη δεκαετία του εβδομήντα κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του και συνεχίζουμε να το κάνουμε ακόμη και τώρα μέσω της εξυπηρέτησης πελατών Prins Care Team, όπου κάνει ακριβώς ότι λέει η λέξη: νοιάζεται για τα κατοικίδια και προσφέρει συμβουλές στους ιδιοκτήτες τους. Άλλα σημαντικά και καινοτόμα εργαλεία που μας βοηθούν να το κάνουμε αυτό είναι τα εκπαιδευτικά κέντρα μας Prins Edupet Education και Lifestyle for Pets, μια μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα και τηλεοπτικό κανάλι.

Περισσότερο από καλό φαγητό

Εκτός από την παραγωγή υψηλής ποιότητας και φυσικής τροφής για κατοικίδια, η εταιρεία επικεντρώνεται επίσης στην παροχή συμβουλών. Η Prins Care Team είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις από ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ή επαγγελματίες κατοικίδιων ζώων.

Χάρη στα διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως η παραγωγή, ο εφοδιασμός και το μάρκετινγκ, καθώς και εγκαταστάσεις όπως εργαστήριο, κέντρο εκπαίδευσης, στούντιο φωτογραφίας και κινηματογράφου και κέντρο επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένου ενός αμφιθέατρου, η εταιρεία διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να εργαστεί στο μεγάλο της πάθος: την καλύτερη ευημερία των κατοικίδιων σε όλο τον κόσμο.

Οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο ενήμεροι ώστε να κάνουν υγιεινές επιλογές όταν πρόκειται για φαγητό και τη διατροφή των κατοικίδιων τους. Για αυτό στην Prins Pet Foods, σκεφτόμαστε πριν δράσουμε. Ακόμη και όταν κάτι ακούγεται καλό από την προοπτική του μάρκετινγκ, χρειάζεται να αναρωτηθούμε αν είναι πραγματικά προς το συμφέρον της ευημερίας του ζώου. Κάνουμε συνειδητές επιλογές και ποντάρουμε κυρίως στην υγεία για το μέλλον. Σε τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της παχυσαρκίας, στο μενού αυτό, με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνικών, μπορούν να προσαρμοστούν βέλτιστα στο άτομο και στην άσκηση μαζί με το κατοικίδιο σας. Είμαστε τρόπος ζωής. Η εταιρεία μας πιστεύει στην παροχή προστιθέμενης αξίας στους πελάτες ακούγοντας τις ανάγκες τους.  Ως εκ τούτου το σύνθημά μας είναι: PRINS, παραπάνω από φαγητό.

Τρεις πυλώνες

Στην Prins Pet Foods ακολουθούν τον δικό τους δρόμο. Δεν επιτρέπουν στους εαυτούς τους να κατευθύνονται από τις περιστάσεις, αλλά εργάζονται πάντα από τις δικές τους δυνάμεις, ανταποκρινόμενοι στις τάσεις που βασίζονται στο δικό τους όραμα και την τεχνογνωσία. Η εταιρεία επικεντρώνεται γύρω από τρεις πυλώνες: Τροφές για κατοικίδια, Εκπαίδευση και Εμπειρία. Οι τροφές για κατοικίδια κυμαίνονται από πιεσμένες και τραγανές τροφές κροκέτας και κατεψυγμένα γεύματα με φρέσκο κρέας μέχρι γεύματα με παγωμένο κρέας και διαιτητικές τροφές. Η εκπαίδευση καλύπτει μία από τις πιο σημαντικές βασικές αξίες της εταιρείας: την ανταλλαγή γνώσεων για καλύτερη ευημερία των κατοικίδιων ζώων.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η εταιρεία θέλει να προσφέρει σε όλους – και ιδιαίτερα στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων όλων των ηλικιών – μια αξέχαστη εμπειρία. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το Prins Experience Centre, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν πώς παράγεται η τροφή για κατοικίδια και μπορούν επίσης να μάθουν περισσότερα για τα κατοικίδια. Το κέντρο παρέχει μια εξαιρετική εικόνα του κόσμου της Prins τόσο για οικογένειες όσο και για επαγγελματίες.

Εκπαίδευση για την αύξηση της γνώσης

Η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην επέκταση των δικών της ετικετών. Μία από αυτές τις ετικέτες είναι η EduPet Education, η οποία διοργανώνει μαθήματα και συνέδρια σχετικά με σκύλους, γάτες, ψάρια, κατοικίδια ζώα και ερπετά για ιδιοκτήτες και επαγγελματίες. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το EduVet, το οποίο στοχεύει στην αύξηση της γνώσης για τους σκύλους και τις γάτες μεταξύ των επαγγελματιών παρέχοντας μαθήματα για κτηνιάτρους. Η εταιρεία έχει επίσης εισαγάγει μια εκπαιδευτική ετικέτα για την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων μεταξύ των παιδιών.

Βιώσιμη και πρωτοποριακή

Η εταιρεία γνώρισε τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια χάρη στη διαρκή άνοδο των ορίων προκειμένου να συμβαδίσει με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

Παρά την ανάπτυξη αυτή, παραμένει έντονα επικεντρωμένη στη βιωσιμότητα. Προσπαθεί να συμβάλει επιλέγοντας συνειδητά 100% φυσικά, μειώνοντας τα απόβλητα και βελτιστοποιώντας βιώσιμες, υγιεινές λύσεις με σεβασμό στο περιβάλλον. Μαζί με συνεργάτες στο εξωτερικό, η Prins Pet Foods επιθυμεί να επεκτείνει περαιτέρω αυτή τη θέση και την εμβέλεια του οράματος και των προϊόντων της εταιρείας, προκειμένου να προωθήσει την ευημερία όλων των κατοικίδιων ζώων σε όλο και περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

Πηγή: www.prinspetfoods.com

close

Εγγραφείτε στο newsletter & κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι!

Ζητήστε δωρεάν διατροφική καθοδήγηση στο [email protected]!

Share this post


0
    0
    Καλάθι αγορών
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα